Bezorgen

Bezorgen

Bij HERTOG-LED kun je ervoor kiezen om je bestelling te laten bezorgen of af te halen. Bij de bezorging van je bestelling maken we gebruik van twee vervoerders. Afhankelijk van het gewicht, de aantallen en de grootte van je bestelling, wordt een vervoerder door ons geselecteerd. 

Door wie wordt mijn bestelling bezorgd?

In de meeste gevallen wordt je bestelling bezorgd door PostNL. Heb je een bestelling geplaatst met daarin een artikel van 2 meter of langer? Dan wordt dat artikel bezorgd door GLS.

Bestaat je bestelling uit meerdere artikelen en zitten er ook artikelen van 2 meter of langer bij? Dan worden de artikelen van 2 meter of langer door GLS bezorgd en de rest van de artikelen worden door PostNL bezorgd.

Wanneer en binnen hoeveel dagen wordt mijn bestelling bezorgd? 

Binnen 2 of 3 werkdagen nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je je bestelling. Indien een product niet voorradig is, maken wij een schatting van de levertijd. Omdat we hierbij afhankelijk zijn van onze leveranciers, kan deze inschatting verschillen met de werkelijke levertijd.

Volg je bestelling met je Track & Trace code

Zodra je bestelling is ontvangen bij PostNL, ontvang je hiervan een e-mail met daarin een Track & Trace code. Met deze code kun je zelf de status van je bestelling volgen. De status van je bestelling kun je ook volgen door de code in te voeren onder je account op onze website bij ‘volg mijn bestelling(en)'.

Altijd verzekerd van ontvangst van je bestelling

Bij aflevering van je bestelling dien je te tekenen voor ontvangst van je bestelling. We betalen een extra bedrag om te garanderen dat je bestelling ook daadwerkelijk bij jou wordt afgeleverd.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Indien je niet thuis bent tijdens de bezorging van je bestelling, wordt een tweede afleverpoging gedaan. Ben je tijdens deze tweede afleverpoging ook niet thuis? Dan ontvang je een bericht met de mededeling dat je bestelling voor je klaarligt bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt.

Alternatief bezorgadres

Ben je niet in staat om je bestelling thuis aan te nemen? Dan is het mogelijk om een alternatief bezorgadres in te vullen tijdens het plaatsen van je bestelling onder de stap 'Verzenden of afhalen'.

Tevens is het mogelijk om je bestelling te laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Gebruik de locatiekiezer om te bepalen bij welke afhaallocatie je je pakket wilt afhalen.

Locatiekiezer

Hoeveel kost het bezorgen van een pakket binnen Nederland?

Verzendkosten van een bestelling binnen Nederland bedragen € 6,95. Voor bestellingen van 2 meter of langer dan 2 meter wordt een toeslag van € 10,00 euro berekend.

Kosten voor een rembourszending bedragen € 17,95. Houd er echter rekening mee dat een zending enkel onder rembours kan worden bezorgd bij een orderwaarde tot maximaal € 500,-.

Bestellingen boven de € 250,00 incl. btw worden gratis binnen Nederland verzonden. Dit geldt niet voor bestellingen langer dan 2 meter.

Hoeveel kost het bezorgen van een pakket naar het buitenland?

  • Verzendkosten van een bestelling naar België bedragen € 12,50.
  • Verzendkosten van een bestelling naar Duitsland bedragen € 12,50.
  • Verzendkosten van een bestelling naar Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Oostenrijk bedragen € 18,50
  • Verzendkosten van een bestelling naar Luxemburg bedragen € 16,50

Hoeveel kost het bezorgen van een pakket met artikelen met een lange lengte 

  • Voor bestellingen van 2 meter of langer wordt een toeslag van € 10,00 euro gerekend.
  • Voor bestellingen die langer zijn dan 2 meter daar wordt een toeslag van € 60,50 over gerekend.

Het niet mogelijk om een bestelling onder rembours naar het buitenland te verzenden.   

Wil je een bestelling naar een ander, dan bovengenoemd, land verzenden? Neem dan contact met ons op voor een kostenindicatie.

*Bij niet op tijd bezorgen door onze vervoerders is HERTOG-LED niet aansprakelijk. HERTOG-LED is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigingen van de verzonden producten. Indien vast is komen te staan dat HERTOG-LED toch aansprakelijk is voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximaliseerd tot het orderbedrag.*